Kako staviti umjetne trepavice

Kako staviti umjetne trepavice

Kako staviti umjetne trepavice uspješmo i bez nerviranja

Uzmite si vremena i polako radite taj pipavi poslić dok se ne izvještite, a kada steknete rutinu moći ćete to učiniti u hodu. kako staviti umjetne trepavice uspješno i bez nerviranje, bez onog živčanog ponavljanja, “ma, daj se zalijepi”. Ako poštujete uvijek isti redoslijed brže ćete to početi automatski raditi. prvo provjerite da li su umjetne trepavice puno duže od vaših prirodnih i ako treba skratite ih, da ne izgledate neprirodno kada ih zalijepite.

Kako staviti umjetne trepavice ako je njihov luk duži od linije vašeg oka, to je barem jasno, višak odrežite prije lijepljenja, time ćete i samo lijepljenje olakšati. Prvo uvijte svoje prirodne trepavice i nanesite maskaru na njih, potom uz rub korijena umjetnih trepavica nanesite tanki sloj ljepila, pričekajte da postane staklasto proziran (oko 30 sekundi) i onda pažljivo počnite lijepiti od unutarnjeg dijela oka prema van. Nježnim tapkanjem zafiksirajte cijelu skalu umjetnih trepavica da ne bi bilo neugodnog odljepljivanja,

Kako staviti umjetne trepavice da izgledaju prirodno i lijepo

Ako ste na vrijeme, prije lijepljenja skratili umjetne trepavice, dobro pripremili svoje prirodne trepavice, uvili ih i nanijeli maskaru, napravili ste dobru pripremu. Kako staviti umjetne trepavice da izgledaju prirodno i lijepo, najvažnije je postići taj efekt prirodnosti. Deblji sloj ljepila ne garantira bolje lijepljenje, tanki sloj i dobro priljubljivanje linijom oka uz korijen vaših prirodnih trepavica su dostatni, a kada se zalijepljene umjetne trepavice osuše, još jedanput nanesite maskaru, ne prerano da se ne odlijepi.

Od tinejdžerskih dana umjetne trepavice zauzimaju mjesto u svim ženskim torbicama, a kada tinejdžerice to nauče dobro, brzo i pedantno raditi u tim mladim godinama, njih kasnije ne muči kako staviti umjetne trepavice, rade to rutinski, automatski, onako usput. One se toliko izvješte da znaju kako postići mačkasti ili vamp izgled u tri poteza. Umjetne trepavice bolje uokviruju i ističu oči, a pogled čine tajanstvenijim i zavodljivijim i zato ih danas koriste sve žene i djevojke koje žele ostaviti snažan dojam.

Kako staviti umjetne trepavice i što od pribora trebate

Vaše prirodne trepavice uvijate uvijačem da bi bile bolja potpora umjetnim trepavicama kada ih nalijepite. Kako staviti umjetne trepavice i što od pribora trebate ovisi i o tome da li lijepite kompletne umjetne trepavice ili lijepite individualne koje lijepite na kritična mjesta. Uvijač za trepavice trebate uvijek, zatim manju i malo veću pincetu za fiksiranje zalijepljenih trepavica, set umjetnih trepavica, ljepilo za lijepljenje, uz neke setove dolazi špatulica za nanošenje ljepila, ali ih korijenom možete uroniti u ljepilo.

Kako staviti umjetne trepavice i kako ih zadržati da se ne odljepljuju, a znaju se mjestimično nadignuti i odljepljivati. Većina mladih djevojaka je snalažljiva, nanesu malo ljepila na kritično mjesto običnom čačkalicom, pričekaju da se malo posuši i pritiskom zalijepe kritično mjesto. Možete špatulicom nanijeti ljepilo, a možete ga istisnuti na dlan i pokupiti umjetnim trepavicama uz korijen sa dlana. Pinceta i vaši prsti će zalijepiti i zafiksirati cijelu trepavicu, a nova maskara sakriti tragove ljepila.

Tagovi:

Kako se stavljaju silikoni u grudi

Kako se stavljaju silikoni u grudi

Ženske grudi su hraniteljice, ali i moćan erotični simbol a svojim lijepim oblikom i željenom veličinom i čvrstinom mame muške uzdahe oko sebe. Rađanjem i dojenjem te bujne i tvrde grudi nerijetko pro

Plavi pramenovi na smeđoj kosi

Plavi pramenovi na smeđoj kosi

Modni frizerski trendovi se naravno mijenjaju svake sezone, ali kontrast svjetlo plavog i smeđeg je prisutan u svim trendovima jer je uvijek jednako efektan i omekšava crte lica, a ženu čini zavodljiv