Kako prići curi

Kako prići curi

Kako prići curi uz pomoć samopouzdanja

Znamo kako nekima nije nikakav problem prići curi i samo tako započeti razgovor. U čemu je tajna? Neki dečki su jednostavno više samopouzdani od drugih. Što ta samopouzdanost zapravo znači? Kada bi pitali cure, dobili bi odgovore poput – humora, gledanje u oči i održavanje kontakta, zavođenje, šarmiranje. Kako prići curi uz pomoć samopouzdanja? Za početak, potrebno ga je steći. Nažalost, mnogi dečki misle kako se samopouzdanje dobiva u teretanama i pumpanjem fizičkog izgleda, no cure gledaju na više od samo lijepe vanjštine.

Kako bi stekli dovoljno samopouzdanja, potrebno je prvenstveno poraditi na svome stavu – glavu gore, opuštenost, osmijeh, stav “nemam što izgubiti, barem sam probao”. Važno je naglasiti da je stav među prvim stavkama koje cure primjećuju, osobito ako on dolazi uz dozu humora i simpatičnim rečenicama poput “što vidiš, to i dobiješ”. Kako prići curi uz pomoć samopouzdanja? Bitno je za početak biti prirodan, potruditi se curi dati do znanja da postoji interes. I nikada, ali baš nikada nemojte zaboraviti na kontakt očima jer na taj način odajete dojam da slušate i da ste zainteresirani.

Kako prići curi uz pomoć hrabrosti

Hrabrost je vrlina koju ne posjeduje svaki muškarac. Poput cura, dečki isto tako mogu biti sramežljivi i povučeni. Iako mnoge cure čak i vole sramežljive i pomalo tihe dečke, istina je da oni neće prići curi i prvi krenuti u ostvarivane kontakta. Kako prići curi uz pomoć hrabrosti? Prvo i osnovno valja definirati što je hrabrost i krenuti od malenih koraka. Potrebno je shvatiti da će vam većina cura dati prostora i ponešto vremena da se izjasnite. Preferiraju se ponajviše opušteni i prirodni dečki, što zapravo znači da su kiksevi dozvoljeni i da se zapravo smatraju simpatičnima ako se dogode.

Kada cura primijeti da je dečku pomalo neugodno, to može dati do znanja da tu postoji sviđanje i da je došlo do male blokade. U većini slučajeva, ova blokada će biti simpatična i mnogi će dobiti komplimente na hrabrost ili slatkoću. Što ako curi to ne odgovara? Ako vidite da cura ne ferma takav pristup i da ju ne zanimaju prirodni dečki, tada je potrebno povući se i ne gubiti daljnju hrabrost. Kako prići curi uz pomoć hrabrosti? Samo gledajte na to da ste svoji, to je već veliki korak koji će se odražavati na govoru tijela.

Kako prići curi uz komplimente i ulete

Budimo realni, uleti i razne otrcane fraze su svima previše. Kada se odlučite prići curi i dati bazičan kompliment ili otrcani ulet, vrlo vjerojatno ćete doživjeti samo osmijeh iz pristojnosti i udaljavanje te iste cure. Kako prići curi uz komplimente i ulete? Za početak je možda ulete bolje ostaviti sa strane, dok su pristojni komplimenti uvijek dobrodošli. Cure se vole osjećati zgodno i poželjno, no to ne znači da je dozvoljen kompliment “baš si sexy”, već kompliment tipa “predivna haljina”. Preporučuje se da kompliment dođe tokom razgovora, da se on jednostavno dogodi.

Isto tako, poželjno je da taj kompliment nije bazičan, već da se proba primijetiti neka sitnica koja stvarno ističe tu curu. Što je s uletima? “Bok, kako si, moje ime je to i to, želio bi ti samo reći kako si lijepa” je primjer uleta kojeg niti jedna cura ne želi. Uleti bi trebali biti spontani i simpatični, uz dozu humora. Zašto humora? Cure vole kada ih se nasmije, daje im do znanja da vam to nije problem i stvara se osjećaj ugode. Kako prići curi? U zaključku, potrebno je imati dovoljno samopouzdanja, hrabrosti i razraditi svoji način pristupa. Zapamtite, osvajanje cure traži pravu taktiku, a ona često dolazi uz samopouzdanje, hrabrost, prirodnost i osmijeh.

Tagovi: