Kako iznenaditi roditelje za trudnoću

Kako iznenaditi roditelje za trudnoću

Kako iznenaditi roditelje za trudnoću i kako otkriti da ste trudni?

Pozitivan test trudnoće je za mnoge sretna vijest. Dijete u mnogima probudi osjećaj sreće i prestrašenosti, što je sasvim prirodno, no kako tu vijest podijeliti s drugima oko sebe? Za početak, najbolje je odrediti vrijeme kada objaviti trudnoću? I dok je nekima želja to napraviti odmah sad putem telefona, nabolje je malo predahnuti. Mnoge trudnice će pričekati barem 12 tjedana prije objave kako bi se uvjerile da je s bebom sve u najboljem redu. Kako iznenaditi roditelje za trudnoću? Mnogim roditeljima je sama izjava o trudnoći već dovoljno iznenađenje, no danas se sve više prakticiraju iznenađenja za buduće bake i djedove.

Imajte na umu da je objava trudnoće veliki korak i da je sasvim u redu uzeti si dovoljno vremena za planiranje tako velike stvari. Prije svega, razgovarajte sa svojim partnerom i probajte zajedno doći do odgovora kako iznenaditi roditelje za trudnoću. Iako možete slijediti brojne internet “How to” trendove, najbolje da objavu napravite u svom jedinstvenom stilu i na svoji način. Ono može biti klasična dobra vijest za ručkom, uručivanje čestitaka u kojima piše “Čestitamo, postajete baka i djed” ili nešto drugo.

Kako iznenaditi roditelje za trudnoću i kako na svoji način objaviti ovu sretnu vijest?

Većina je svoju trudnoću objavila na obiteljskim ručkovima ili za vrijeme obiteljskih druženja poput blagdana. I dok je to sasvim u redu, što ako svoju trudnoću ipak želite objaviti u nekom intimnijem ozračju, bez da to odmah znaju svi? Kako iznenaditi roditelje za trudnoću? Mama nam je uvijek prva osoba kojoj se obraćamo s dobrim i lošim vijestima. Ako želite da vaša majka prva sazna vijest, tada bi ju bilo dobro povesti na pregled djeteta s vama – bez da ona zna gdje zapravo idete. Ovakav način otkrivanja trudnoće može biti itekako efektivno, zamislite samo sreću kada majka kaže ocu da će biti baka i djed uz sliku s ultrazvuka!

U slučaju da ne želite vidjeti reakciju na licima roditelja, tada možete ostaviti glasovnu poruku ili poruku koja glasi “Netko vas jako želi upoznati za 9 mjeseci”. Kako iznenaditi roditelje za trudnoću? Recimo da živite s roditeljima i pitaju vas što treba iz dućana? Krenite govoriti neke baby namirnice i samo gledajte njihovu reakciju dok ne primijete o čemu se zapravo radi. Među najpopularnije načine otkrivanja trudnoće pripadaju i šalice i majice koje jasno daju do znanja roditeljima njihovu buduću ulogu.

Kako iznenaditi roditelje za trudnoću i kako tu vijest učiniti nezaboravnom?

Vaši roditelji će pamtiti samo važne svari u njihovom životu, među kojima su njihovo vjenčanje, rođenje njihove djece i dan kada su saznali da će biti baka i djed. Nakon vlastite djece, vijest o unucima je najradosnija vijest koju roditelji mogu primiti. Razlog tome je sama činjenica da vide kako njihovo dijete odgaja svoje dijete, što je po mnogima najveći uspjeh. Kako iznenaditi roditelje za trudnoću? Postoji bezbroj načina kako možete otkriti svoju trudnoću, no ovako veliko priznanje traži i jedinstvenu objavu.

Za primjer, probajte se sjetiti omiljene lokacije svojih roditelja, negdje gdje su vas često vodili kao male i organizirajte izlet ili piknik na tom mjestu. Jednom kada ste tamo, obrazložite razlog zašto ste na tome mjestu. Naravno, objavu trudnoće možete napraviti na neki važan datum poput godišnjice braka roditelja, rođendana, blagdana. Svakako je originalno kada bi baka i djed ispod bora zaprimili malene vrećice s čestitkama i stvarima za bebu. Kako iznenaditi roditelje za trudnoću? Najbolje da sami odredite vrijeme i mjesto za to. Imajte na umu da je to i za vas same velika vijest i da nije potrebno stresirati se oko objave. Učinite ju što ljepšom i intimnijom.

Tagovi: