Što kupiti dečku za rođendan

Što kupiti dečku za rođendan

Što kupiti dečku za rođendan?

Mnogi od nas se svake godine susreću s istim scenarijem, što kupiti svome partneru za rođendan? Ovo nije ništa čudno ako uzmemo u obzir da ta osoba ima već sve što joj je potrebno. Što kada nastupi rođendan vašoj boljoj polovici, što kupiti dečku za rođendan? Prema teoriji, muškarci su puno jednostavniji od žena i sami znak pažnje oko njihovog rođendana je dovoljan. No da li je to zaista tako? Muškarci će vam samostalno dati do znanja ako oni nešto trebaju ili žele. Što kupiti dečku za rođendan? Najbolji potez je direktno pitanje “Što ti treba kupiti? “, jer muškarci najviše vole poklone s namjerom.

Što ako ipak nije tako jednostavno? U tom slučaju, naoružajte se s pamćenjem. Pomno pratite što vaš dečko voli, što je gledao, što je razmatrao kupiti itd. Kreiranje “poklon paketa” od svih stvari koje voli je možda najbolji način kako ga iznenaditi, jer time dobiva ono što voli i ono što mu je zaista potrebno. U primjeru, neka taj poklon paket sadržava omiljene proizvode za njegu, omiljene čipseve, pića, slastice i druge stvari.

Što kupiti dečku za rođendan i kako ga oduševiti s poklonom?

Recimo da ste ideju o poklon paketu već odradili i da se ne želite ponavljati iz godine u godinu. Što onda, što kupiti dečku za rođendan? Dar za rođendan ne mora uvijek dolaziti u fizičkom i opipljivom obliku, nekada ono može iznenađenje u obliku izleta ili putovanja, dobre večere ili deserta. Muškarci kao i žene vole uloženi trud, na kraju svega više cijene dobru promišljenost oko poklona i namjenu, nego samu stvar. Što kupiti dečku za rođendan? Recimo da je vaš dečko avanturistički nastrojen i da volite puno putovati. Ovdje bi bilo najbolje kupiti neki dobar outdoor ruksak s par namirnica i porukicom “Spreman za novu avanturu”?

Možda nije od avanture, ali je od putovanja – u tom slučaju je najbolje organizirati putovanje na željenu destinaciju ako za to postoji mogućnost. Voli aute ili motore? tada je najbolje kupiti nešto što će mu koristiti (dobar set alata, krpe za održavanje i sl. ) Voli sport? Tada bi bilo dobro razmotriti kupnju neke sportske opreme ili prehrambenih dodataka. Ideja uvijek ima, važno je samo fokusirati se na ono što vaš partner voli i sukladno tome reagirati.

Što kupiti dečku za rođendan i kako mu prezentirati poklon?

Sada kada pobliže znate što kupiti dečku za rođendan, bitno je odgovoriti na pitanje kako prezentirati taj poklon? I dok većina samo kaže “Sretan rođendan” i uruči dar, važno je napomenuti da je i sama prezentacija tog poklona jednako bitna. Uzmimo za primjer da ste kupili i zamotali nešto. Ukoliko želite to podići na drugi nivo, tada uz poklon možete pokloniti i ručno napisanu poruku koja sadržava sve najljepše želje kao i razloge zašto se ste odlučili na kupnju baš tog poklona. Ovo partneru daje do znanja da ste se potrudili oko poklona i da on ima veću vrijednost.

Znate što kupiti dečku za rođendan, ali kako to prezentirati? Najbolje je to odraditi na svoji jedinstveni način. To može biti slanjem poklona na posao, sakrivanjem poklona u stanu i igranje toplo/hladno, stavljanje poklona pored glave dok partner spava itd. Svakako najefektivnija prezentacija je poziv u spavaću sobu (osobito ako se radi o poklonu od kojeg oba partnera imaju korist). Neovisno o poklonu i prezentaciji, bitno je potruditi se da ono dolazi iz srca.

Tagovi: