Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Rijetke euro kovanice

Rijetke euro kovanice

Rijetke euro kovanice i njihova numizmatička vrijednost

Rijetke euro kovanice su one euro kovanice koje su izdane u posebne prilike, ali i one koje su tiskane sa greškom u svojoj seriji. Rijetke su zato što se tiskaju u ograničenom izdanju one koje se izdaju u posebnim prilikama. A kada se tiskaju kovanice s greškom, također su izdane u ograničenom broju jer tokom tiskanja se kontroliraju uzorci pa kod nekih kovanica koje imaju smislenu grešku ipak ih se pušta u opticaj jer imaju svoju vrijednost.

Rijetke euro kovanice trebaju imati certifikat jer time zapravo se potvrđuje autentičnost kovanice i dokazuje da nije lažnjak. Nažalost i na ovom tržištu postoje lažnjaci koji se infiltriraju među prave rijetke kovanice.

Rijetke kovanice imaju svoju numizmatičku vrijednost upravo zbog toga što nisu uobičajene i izdane su u maloj količini, pa zapravo je jako mali broj izdanih rijetkih kovanica u opticaju, te time dosežu u numizmatičkim klubovima i tržištima veću vrijednost nego što kovanica zapravo vrijedi. Ponekad su kolekcionari spremni platiti vrtoglave iznose za par centi kovanice samo da bi je imali u svojoj kolekciji.

Rijetke euro kovanice poznatih ličnosti

Među rijetke euro kovanice svakako treba istaknuti euro kovanicu od dva eura sa likom princeze od Monaka, poznatom glumicom Grace Kelly. Ne samo što je bila poznata glumica i princeza Grace je bila izuzetno popularna u svoje doba, ali je ostala popularna i nakon svoj smrti. Davne 2007. godine je u njenu čast Monako je izdao kovanicu od dva eura sa portretom slavne glumice i princeze.

Uobičajeno je da europske zemlje izdaju na svojim kovanicama i novčanicama motive specifične za svoje zemlje, no ova serija je posebna po tome jer je izdana u 20.001 primjerku s time da je jedan primjerak poklonjen princu u znak sjećanja na preminulu princezu.

Kolekcionari diljem svijeta svojim su interesom za vlastitim primjerkom ove kovanice koja na sebi ima oznaku 2 eura digli vrijednost kovanice na 200 eura i više. Čim je veća potražnja kolekcionara cijena za rijetke euro kovanice raste i višestruko se plaća nego što ona sama vrijedi.

Rijetke euro kovanice s greškom

Rijetke euro kovanice su i one kovanice koje su izdane s greškom koje su također izdane i puštene u promet kovanica u ograničenom izdanju. Kovanica od jednog centa na kojoj je inače otisnut talijanski dvorac Castel del Monte, otisnuta je sa motivom građevine Torina koja se inače nalazi na euro kovanicama od dva centa koje tiska talijanska vlada.

Ova greškom izdana kovanica pripada u rijetke euro kovanice i izdano ih je u vrlo maloj količini jer se greška uočila prilikom izdavanja, no ipak je odlučeno da se pusti u opticaj. Procjenjuje se da ovaj cent numizmatičarima i kolekcionarima vrijedi oko 3000 eura, a nedavno je za jedan takav primjerak od tog centa na aukciji plaćen i dupli iznos od procijenjene vrijednosti.

Zamislite da imate jedan cent koji vrijedi 6000 eura, vrlo laka zarada. Provjerite svoje kovanice jer upravo možda neke koje čuvate godinama imaju veliku numizmatičku vrijednost i vrijede puno više novaca nego što na njima piše.

Tagovi:

Kako brzo vratiti pozajmicu?

Kako brzo vratiti pozajmicu?

### Kako brzo vratiti pozajmicu uz pametno upravljanje financijama

U današnje vrijeme, učinkovito upravljanje financijama ključno je za brzo vraćanje pozajmice. Prvi korak u ovom procesu je izrada de

Kako izračunati ukupne troškove online zajma?

Kako izračunati ukupne troškove online zajma?

Kada se razmatra pitanje kako izračunati ukupne troškove online zajma, potrebno je uzeti u obzir nekoliko ključnih faktora koji značajno mogu utjecati na konačni iznos koji ćete platiti. Prvi i najvaž