Plavi pramenovi na smeđoj kosi

Plavi pramenovi na smeđoj kosi

Plavi pramenovi na smeđoj kosi daju efekt osunčane kose

Modni frizerski trendovi se naravno mijenjaju svake sezone, ali kontrast svjetlo plavog i smeđeg je prisutan u svim trendovima jer je uvijek jednako efektan i omekšava crte lica, a ženu čini zavodljivom i lijepom. Plavi pramenovi na smeđoj kosi daju efekt osunčane kose i predstavlja samopouzdanu ženu koja uvijek izgleda njegovano i ženstveno i uvijek ima vremena pustiti vjetru i suncu da ostave trag na njezinoj kosi, to je taj osunčani trag plavih vlasi u smeđoj kosi.

Plavi pramenovi na smeđoj kosi ne zastarijevaju, oni trendovima podilaze samo u intenzitetu plave boje, gustoći i debljini plavih pramenova. Naravno pojave se i hrabri iskoraci u plavom vijencu na smeđoj kosi koji se dobiva bojanjem samo vrhova ili malo više u plavu boju. Svoje plave pramenove radite uvijek kod istog frizera koji poznaje kvalitetu vaše smeđe kose, jačinu njezinih pigmenata, jer samo onda ćete i dobiti plave pramenove, a ne žute poput slame ili bakreno crvene.

Plavi pramenovi na smeđoj kosi mijenjaju vaš kompletan izgled

Želite nešto promijeniti sa svojom kosom, a ne želite mijenjati frizuru, u dogovoru sa svojim frizerom možete postići dramatičnu promjenu na vrlo efektan način. Plavi pramenovi na smeđoj kosi mijenjaju vaš kompletan izgled, čak će i vaš osmijeh uokviren razigranim svijetlim pramenovima biti ženstveniji i zavodljiviji. Topla smeđa boja će jednako lijepo reflektirati sve nijanse plavih vlasi od onih toplih boje meda, karamela, sunčano plavih do sivoplavih i platinasto plavih pramenova ovisno o efektu koji želite postići.
Naravno, važno je i kako su plavi pramenovi na smeđoj kosi raspoređeni, oni najsvjetliji bi trebali uokvirivati lice i ne bi se trebali spuštati od samog korijena. Ako želite efekt netom osunčane kose trebate puno tankih pramenova po cijeloj kosi, ako volite ekstravagantan efekt (za mlađe osobe) možete izabrati deblje i bogatije plave pramenove ili samo jedan bogat plavi pramen u gustoj smeđoj šumi ili pramenove samo na jednoj strani glave, sa izbrijanim dijelom druge polovice glave.

Plavi pramenovi na smeđoj kosi raspoređeni na suptilan način

Ne želite drastičnu promjenu, a opet želite izmijenjen izgled, odaberite jedva primjetne pramenove koji se rade tako da izviru iz unutrašnjosti vaše kose u vrlo tankim pramenčićima. Plavi pramenovi na smeđoj kosi raspoređeni na suptilan način traže vještog i strpljivog frizera, ali i vaše strpljenje na frizerskom stolcu, jer izvlačenje tako tankih pramenova može potrajati, ali je vrijedan truda jer ta suptilna prošaranost traje duže od drugih pramenova i djeluje prirodnije jer izvire iz unutrašnjosti kose.

Tako raspoređeni plavi pramenovi na smeđoj kosi mogu djelovati prirodnije, i ne morate ih tako često osvježavati. Stvar je u tome da ove plavo smeđe kontraste možete isprobavati u mnogo varijanti i svaki put izgledati svježe i drugačije. Ako ste blijede puti, možda ne bi trebali izabrati presvijetle i previše izbijeljene pramenove jer prugasti efekt na vašem blijedom licu može postići kontraefekt. Dogovarajte se sa svojim frizerom jer on je stručnjak za vašu kosu i predložit će vam najbolju opciju.

Tagovi:

Kako se stavljaju silikoni u grudi

Kako se stavljaju silikoni u grudi

Ženske grudi su hraniteljice, ali i moćan erotični simbol a svojim lijepim oblikom i željenom veličinom i čvrstinom mame muške uzdahe oko sebe. Rađanjem i dojenjem te bujne i tvrde grudi nerijetko pro

Kako staviti umjetne trepavice

Kako staviti umjetne trepavice

Uzmite si vremena i polako radite taj pipavi poslić dok se ne izvještite, a kada steknete rutinu moći ćete to učiniti u hodu. kako staviti umjetne trepavice uspješno i bez nerviranje, bez onog živčano