Kako se stavljaju silikoni u grudi

Kako se stavljaju silikoni u grudi

Estetska ili plastična kirurgija zna sve o tome kako se stavljaju silikoni u grudi

Ženske grudi su hraniteljice, ali i moćan erotični simbol a svojim lijepim oblikom i željenom veličinom i čvrstinom mame muške uzdahe oko sebe. Rađanjem i dojenjem te bujne i tvrde grudi nerijetko promijene i oblik i veličinu, a i čvrstoću. I tada mnogo žena želi vratiti staru privlačnost, a estetska ili plastična kirurgija zna sve o tome kako se stavljaju silikoni u grudi, koliko je to ozbiljan kirurški zahvat i koliko dugo se morate kontrolirati nakon operacije.

Obzirom da je povećanje grudi postalo modni trend koji se samo povećava, kako se stavljaju silikoni u grudi zanima sve žene koje misle da su im grudi premale, nezanimljive i neprivlačne i često takve osobe povećanjem grudi riješe i neke svoje komplekse. Operativno se rade rezovi i ubacuju silikoni tek kada se naprave svi pretpregledi, a savjestan estetski kirurg prati i kontrolira svoje pacijentice i do dvije godine nakon operacije, a kasnije po potrebi.

Korektivna i rekonstruktivna kirurgija se također bavi time kako se stavljaju silikoni u grudi

Nakon nekih vrsta ozljeda, nakon amputacije dojke zbog raka dojke i kod promjene spola grudi su zona koja treba dodatne zahvate. Korektivna i rekonstruktivna kirurgija se također bavi time kako se stavljaju silikoni u grudi i tim osobama vraća opet dobar i privlačan izgled kako bi opet mogli živjeti punim životom. Osobe iz ove skupine mogu trebati i duže redovne kontrole nakon kirurškog zahvata, ovisno o složenosti zahvata i općem zdravstvenom stanju operirane osobe.

Neke osobe prvo pitaju kako se stavljaju silikoni u grudi, a onda se predomisle, pa žele manje ili veće silikonske implantante ili ih žele ukloniti jer se nisu privikli na njih i onda slijedi operacija uklanjanja silikonskog punjenja. Dogodi se da implantati puknu, iscure ili se počnu “šetati”, puknute silikone treba ukloniti i ugraditi nove, a one šetajuće treba centrirati i fiksirati. Revizijska plastična operacija mijenja obično i izgled i veličinu grudi i po svojoj prirodi također spada u rekonstrukcijsko oblikovanje grudi.

Kako se stavljaju silikoni u grudi i mogu li biti uzrok raka

ugrade

Postoje žene koje imaju žarku želju za povećanjem grudi i sa upozorenjem o mogućim komplikacijama se suoče i upoznaju tek na prvom, preliminarnom pregledu kod estetskog kirurga i postoje žene koje se unaprijed boje svega i svačega i na prvom pregledu postavljaju sva moguća pitanja, kako se stavljaju silikoni u grudi i mogu li biti uzrok raka, pa je važno naglasiti da silikonski implantati na nikoji način, ni posredno ni neposredno ne mogu biti uzrok raka dojke.

Nakon informiranja kako se stavljaju silikoni u grudi, najčešće pitanje je što ako implantat pukne i sadržaj iscuri. Istina je, ako se ne pridržavate uputa o rukovanju ugrađenim silikonima to se može dogoditi, ali se brzo i zamijeni novim implantatom bez većih posljedica za zdravlje žene. Iscureni sadržaj se zadrži unutar biološke kapsule koja se u ljudskom tijelu sama izgradi oko svakog stranog tijela koje se u ljudsko tijelo, pa i oko silikonskih implantata, ali ako slušate kirurga, to se neće dogoditi.

Tagovi:

Kako staviti umjetne trepavice

Kako staviti umjetne trepavice

Uzmite si vremena i polako radite taj pipavi poslić dok se ne izvještite, a kada steknete rutinu moći ćete to učiniti u hodu. kako staviti umjetne trepavice uspješno i bez nerviranje, bez onog živčano

Plavi pramenovi na smeđoj kosi

Plavi pramenovi na smeđoj kosi

Modni frizerski trendovi se naravno mijenjaju svake sezone, ali kontrast svjetlo plavog i smeđeg je prisutan u svim trendovima jer je uvijek jednako efektan i omekšava crte lica, a ženu čini zavodljiv