Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako platiti na paketomatu

Kako platiti na paketomatu

Kako platiti na paketomatu i što su paketomati

Paketomati su usluga koju Hrvatska pošta pruža na preko 150 mjesta u Hrvatskoj gdje možete preuzeti svoje pakete koje ste naručili preko raznih web stranica. Na ovaj način nije potrebno da odlazite u poštu i čekate u redovima, već svoj paket možete podići na najbližem paketomatu te tako i dogovoriti prilikom kupovine na raznim web shopovima gdje kupujete odjeću, obuću, druge brojne stvari koje su vam potrebne.

Ono što kupujete na web shopovima možete platiti odmah prilikom kupovine po predračunu ili karticama, no možete i dogovoriti plaćanje pouzećem. Plaćanje pouzećem znači da ćete platiti prilikom preuzimanja pošiljke. Vrlo je jednostavno kako platiti na paketomatu kada ste dogovorili plaćanje pouzećem.

Po točno određenom kodu koji ste dobili sms-om ćete otvoriti svoj pretinac da možete preuzeti paket, no to neće funkcionirati ukoliko trebate platiti pouzećem. Prvo trebate platiti nego što preuzmete pošiljku. Kartice su sredstvo plaćanja kada imate dogovoreno plaćanje pouzećem, pa kad dođete na dogovoreni paketomat proučite kako platiti na paketomatu da biste preuzeli svoju pošiljku.

Kome i kako platiti na paketomatu

Prilikom preuzimanja pošiljke koju trebate platiti pouzećem, upute kako platiti na paketomatu možete pročitati na zaslonu ekrana kada unesete svoj kod. Hrvatska pošta je razradila vrlo jednostavan i efikasan način plaćanja i preuzimanja paketa na svojim paketomatima koji se mogu pronaći u cijeloj Hrvatskoj.

Kartice su sredstvo plaćanja na paketomatima, no plaćanje pouzećem za sada preko paketomata možete dogovarati samo sa pravnim osobama. Dakle, ako kupujete preko web shopa nešto od fizičkih osoba, ili ne mora biti preko web shopa već ste dogovorili na primjer kupovinu meda od nekog poljoprivrednika, plaćanje pouzećem između vas kao dviju fizičkih osoba nije moguće na paketomatu.

Koristeći se karticama koje mogu biti kreditne ili debitne je način kako platiti na paketomatu kada dogovarate plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja paketa, ali danas je to moguće samo ako kupujete od pravne osobe. Razlog tome je što se nastoji ograničiti neregistrirane djelatnosti u transakcijama između fizičkih osoba zbog poreznih tretmana proizvođača i kako bi se izbjegle ilegalne djelatnosti i time zaštitili krajnji potrošači.

Plaćeni povrat kako platiti na paketomatu

Ukoliko želite vratiti paket koji ste već platili jer niste zadovoljni za isporučenim proizvodom i to je moguće uz pomoć paketomata. Upute o plaćenom povratu kako platiti na paketomatu su također jednostavne kada koristite paketomat. Trebate odabrati opciju plaćeni povrat, te skenirati bar kod svog paketa, zatim će vam se otvoriti pretinac u koji ćete umetnuti paket koji želite vratiti, naravno zatvorite pretinac i proizvod će kroz par dana biti vraćen vašem pošiljatelju.

Novac će vam sjesti na vašu karticu ili račun u banci ovisno o uvjetima koje prodavatelj ima i kako je dogovoreno u slučaju povrata robe. Način kako napraviti plaćeni povrat sličan je načinu kako platiti na paketomatu samo što je postupak obrnut. Na kraju će vama novac biti vraćen za pošiljku koju vraćate pošiljatelju jer niste zadovoljni preuzetim proizvodom.

O tome u kojem roku možete vratiti neki proizvod i pod kojim uvjetima ovisi o uvjetima vašeg prodavatelja, naravno da niti jedan prodavatelj neće primiti proizvod nakon xy mjeseci koji ste iznosili ili oštetili, a paketomat je samo posrednik u transportu pošiljke.

Tagovi:

Kako brzo vratiti pozajmicu?

Kako brzo vratiti pozajmicu?

### Kako brzo vratiti pozajmicu uz pametno upravljanje financijama

U današnje vrijeme, učinkovito upravljanje financijama ključno je za brzo vraćanje pozajmice. Prvi korak u ovom procesu je izrada de

Kako izračunati ukupne troškove online zajma?

Kako izračunati ukupne troškove online zajma?

Kada se razmatra pitanje kako izračunati ukupne troškove online zajma, potrebno je uzeti u obzir nekoliko ključnih faktora koji značajno mogu utjecati na konačni iznos koji ćete platiti. Prvi i najvaž