Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:01
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako platiti na paketomatu

Kako platiti na paketomatu

Kako platiti na paketomatu i što su paketomati

Paketomati su usluga koju Hrvatska pošta pruža na preko 150 mjesta u Hrvatskoj gdje možete preuzeti svoje pakete koje ste naručili preko raznih web stranica. Na ovaj način nije potrebno da odlazite u poštu i čekate u redovima, već svoj paket možete podići na najbližem paketomatu te tako i dogovoriti prilikom kupovine na raznim web shopovima gdje kupujete odjeću, obuću, druge brojne stvari koje su vam potrebne.

Ono što kupujete na web shopovima možete platiti odmah prilikom kupovine po predračunu ili karticama, no možete i dogovoriti plaćanje pouzećem. Plaćanje pouzećem znači da ćete platiti prilikom preuzimanja pošiljke. Vrlo je jednostavno kako platiti na paketomatu kada ste dogovorili plaćanje pouzećem.

Po točno određenom kodu koji ste dobili sms-om ćete otvoriti svoj pretinac da možete preuzeti paket, no to neće funkcionirati ukoliko trebate platiti pouzećem. Prvo trebate platiti nego što preuzmete pošiljku. Kartice su sredstvo plaćanja kada imate dogovoreno plaćanje pouzećem, pa kad dođete na dogovoreni paketomat proučite kako platiti na paketomatu da biste preuzeli svoju pošiljku.

Kome i kako platiti na paketomatu

Prilikom preuzimanja pošiljke koju trebate platiti pouzećem, upute kako platiti na paketomatu možete pročitati na zaslonu ekrana kada unesete svoj kod. Hrvatska pošta je razradila vrlo jednostavan i efikasan način plaćanja i preuzimanja paketa na svojim paketomatima koji se mogu pronaći u cijeloj Hrvatskoj.

Kartice su sredstvo plaćanja na paketomatima, no plaćanje pouzećem za sada preko paketomata možete dogovarati samo sa pravnim osobama. Dakle, ako kupujete preko web shopa nešto od fizičkih osoba, ili ne mora biti preko web shopa već ste dogovorili na primjer kupovinu meda od nekog poljoprivrednika, plaćanje pouzećem između vas kao dviju fizičkih osoba nije moguće na paketomatu.

Koristeći se karticama koje mogu biti kreditne ili debitne je način kako platiti na paketomatu kada dogovarate plaćanje pouzećem prilikom preuzimanja paketa, ali danas je to moguće samo ako kupujete od pravne osobe. Razlog tome je što se nastoji ograničiti neregistrirane djelatnosti u transakcijama između fizičkih osoba zbog poreznih tretmana proizvođača i kako bi se izbjegle ilegalne djelatnosti i time zaštitili krajnji potrošači.

Plaćeni povrat kako platiti na paketomatu

Ukoliko želite vratiti paket koji ste već platili jer niste zadovoljni za isporučenim proizvodom i to je moguće uz pomoć paketomata. Upute o plaćenom povratu kako platiti na paketomatu su također jednostavne kada koristite paketomat. Trebate odabrati opciju plaćeni povrat, te skenirati bar kod svog paketa, zatim će vam se otvoriti pretinac u koji ćete umetnuti paket koji želite vratiti, naravno zatvorite pretinac i proizvod će kroz par dana biti vraćen vašem pošiljatelju.

Novac će vam sjesti na vašu karticu ili račun u banci ovisno o uvjetima koje prodavatelj ima i kako je dogovoreno u slučaju povrata robe. Način kako napraviti plaćeni povrat sličan je načinu kako platiti na paketomatu samo što je postupak obrnut. Na kraju će vama novac biti vraćen za pošiljku koju vraćate pošiljatelju jer niste zadovoljni preuzetim proizvodom.

O tome u kojem roku možete vratiti neki proizvod i pod kojim uvjetima ovisi o uvjetima vašeg prodavatelja, naravno da niti jedan prodavatelj neće primiti proizvod nakon xy mjeseci koji ste iznosili ili oštetili, a paketomat je samo posrednik u transportu pošiljke.

Tagovi:

Kad odjaviti dijete sa porezne kartice

Kad odjaviti dijete sa porezne kartice

Djeca se smatraju uzdržavanim članovima obitelji po zakonu sve dok se ne zaposle i počnu primati redovna primanja. No, dok su djeca na redovnom školovanju, najveći dio odnosi se na djecu u osnovnoj šk

Redoslijed naplate ovrha na plaći

Redoslijed naplate ovrha na plaći

Ovrha je danas postala alatom kojim se vjerovnici vole služiti kako bi naplatili svoje dugove od pojedinih građana koji nisu na vrijeme ili nisu uopće plaćali račune i podmirivali svoja dugovanja. Red